Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

uj-magyarorszag.gif

 

Cikkek

2014.01.06

Új felhívás ipartelepítésre a Közép-dunántúli régióban

 

 
Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent az „Ipartelepítés” című, KDOP-1.1.1/D-13 kódszámú pályázati felhívás.
 

 

 

2014.01.04

A határon átnyúló nemzetközi, valamint transznacionális programok forráseloszlása

Megjelent a Kormány 2014-2020 közötti időszakra vonatkozó határon átnyúló nemzetközi, valamint transznacionális programok forráseloszlását tartalmazó határozata. Az Európai Területi Együttműködés egy olyan, az EU által kezdeményezett és finanszírozott program, mely a határon átnyúló, transznacionális együttműködéseket kívánja erősíteni

 

2013.08.14

Hamarosan itt a három régió telephelyfejlesztését és ipartelepítését támogató felhívás!

Már lezárult a „Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért” című, a dél-dunántúli, az észak-magyarországi és a nyugat-dunántúli régiót érintő felhívás társadalmi egyeztetése. A hamarosan megjelenő felhívás tervezet részleteit honlapunkon olvashatja el.
 

2013.03.08

Áprilisban startol a NER300 program újabb pályázati felhívása

Az Európai Bizottság áprilisban teszi közzé a NER300 program második pályázati felhívását. A programban a szén-dioxid környezetvédelmi szempontból biztonságos leválasztására és geológiai tárolására, a megújuló energiaforrások hasznosítására irányuló innovatív technológiák demonstrációs projektjeit támogatja az Európai Unió.

 

2013.01.29

Három új pályázati felhívás jelent meg!

A napokban jelent meg három új energetikai pályázati kiírás, amely a környezetbarát és a megújuló energiaforrást hasznosító rendszerek elterjedését célozza. Az új lehetőségek Budapest és Pest megye kivételével az egész országban elérhetők. Az új kiírások mellett a decemberben meghirdetett energetikai felhívásokra is hamarosan lehet pályázni az ország minden régiójából!

 

2013.01.28

Megjelent a „K+F Versenyképességi és Kiválósági Szerződések” támogatása érdekében kiírt felhívás

Az Új Széchenyi Terv keretében a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség pályázatot hirdet „K+F Versenyképességi és Kiválósági Szerződések” címmel (VKSZ_12 kódszámmal).

 

 

2013.01.25

Beadási határidő hosszabbítás az „Akkreditált Innovációs Klaszter cím elnyerésére” című kiírásra!

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség az Új Széchenyi Terv keretében megjelent „Akkreditált Innovációs Klaszter cím elnyerésére” című (AIK-2011 kódszámú) pályázati kiírás esetében a beadási határidőt az alábbiak szerint hosszabbítja meg:

 

2013.01.22

Beadási határidő hosszabbítás és keretösszeg emelés!

 

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” című pályázati kiírás esetében több módosítást is végrehajtott.
 

2013.01.20

Pályázatok a gazdasági és társadalmi együttműködés erősítésére és a társadalmi partnerek kapacitásfejlesztése érdekében

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelentek a TÁMOP-2.5.3.A-12/1-2 és TÁMOP-2.5.3.C-12/1 jelű, „Gazdasági és társadalmi együttműködés erősítése - A társadalmi partnerek kapacitásfejlesztése” című pályázatok.

 

2012.12.27

Kiemelt program a kistérségi közösségi szolgáltatások infrastruktúrájának fejlesztése érdekében

 

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a TIOP-3.2.3-12/1 jelű, "A kistérségekben a közösségi szolgáltatások infrastruktúrájának fejlesztése" című kiemelt konstrukció.