Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Minőségbiztosítás

Amennyiben Ön egyedül, saját alkalmazottaival vagy más külső szakértői csoporttal dolgoztatja ki a pályázati dokumentációt és a kapcsolódó tanulmányokat, vállaljuk az összeállított dokumentáció formai ellenőrzését és szakmai minőségbiztosítását. A vizsgálat során a következő kérdésekre keresünk és adunk választ: 

  • A pályázati dokumentáció megfelel-e a pályázati kiírás formai, tartalmi és jogosultsági követelményeinek?
  • Valóban minden tekintetben a projekt megvalósítására vonatkozó, releváns és teljes körű információkat tartalmazza-e?
  • Megfelelő hangsúlyt kapnak-e a szóban forgó pályázat kiértékelésénél prioritást élvező tényezők?
  • Maga a projektdokumentáció mennyire teljes, tartalmaz-e minden fontos összetevőt, és azok logikai kapcsolata megfelelő-e?
A formai ellenőrzés és a szakmai minőségbiztosítás eredményét és kapcsolódó javaslatainkat személyes konzultációt követően írásban adjuk át az Ön részére.
 
Természetesen, a projekt-megvalósítás időszakában, a projektmenedzsment során elkészítendő dokumentumok minőségbiztosítását is vállaljuk, így az egyes előrehaladási jelentések, illetve kifizetési kérelmek benyújtása során Ön elkerülheti a többszöri hiánypótlást, az utólagos, időrabló hatósági egyeztetéseket és esetleges módosításokat. Így felgyorsítható a finanszírozás folyamata is, ugyanis a benyújtott kifizetési kérelmek elbírálása már gördülékenyen, a szabályos projekt-megvalósítást és a kifizetést engedélyező hatóságok által időben megtörténik. Ennek hatalmas előnye, hogy a támogatások egyébként is alapvetően hosszú átfutású utalványozását nem késleltetik az elszámoláshoz kapcsolódó időigényes egyeztetések, hiánypótlások vagy módosítások.