Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tevékenység

Társaságunk teljes körű szolgáltatásokat nyújt az igények felmérésétől, a kutatások megtervezésén és lebonyolításán át, a fejlesztések finanszírozását érintő tanácsadó tevékenységekig. Csapatunk komoly tapasztalatokkal rendelkezik az innovációs járulékra épülő kutatás-fejlesztési projektek megvalósításában, pályázatok írásában, illetve az ezekkel kapcsolatos speciális adminisztratív és dokumentálási folyamatok elvégzésében is.

 

 

Cikkek

2012.06.15

Műszaki és természettudományos innováció

A 21. században éppúgy vannak megvalósításra váró álmaik, találmányaik, felfedezéseik a magyar kutatóknak, feltalálóknak, termékfejlesztőknek, mint ahogy ez a múltban volt.

 

2012.05.30

Pályázatkészítés

A projektet alátámasztó tanulmányok elkészítését követően szakértőink kidolgozzák a projekt megvalósíthatóságának részletes feltételeit, kitöltik a pályázati formanyomtatványt és összeállítják a teljes pályázati dokumentációt.

 

2012.01.25

Innovációs járulékra épülő kutatás-fejlesztési projektek

 A Megrendelő által fizetendő Innovációs járulék, szervezetünk segítségével fejlesztési forrásként szolgálhat kutatás-fejlesztési projektek finanszírozására.

 

 

2011.07.15

Fejlesztések finanszírozását érintő tanácsadó tevékenység

A HMH Zafir Zrt. célja, hogy az európai uniós fejlesztések különböző területeire irányuló projektfejlesztési és projektmenedzsment-szolgáltatásait a lehető legmagasabb ügyfél-elégedettség mellett nyújtsa vállalati és önkormányzati ügyfelei számára.

 

2010.03.30

Projektmenedzsment

A projektciklusban döntő jelentőségű a projekt szabályszerű megvalósításának pénzügyi, szakmai és adminisztratív segítése.

 

2010.02.20

Projektgenerálás

Projektgenerálási szolgáltatásunk nagy segítséget jelent azoknak a szervezeteknek, amelyek ki akarják használni a támogatási programok kínálta finanszírozási lehetőségeket, de még nem körvonalaztak olyan fejlesztési ötleteket, amelyek támogathatóak lennének, vagy esetleg csak a megoldandó problémákat azonosították.

 

2009.12.20

Tanulmánykészítés

A pályázatok tárgyát képező beruházások megfelelő alátámasztásához szinte minden esetben szükség van megalapozó tanulmányok elkészítésére, amelyek tartalma, terjedelme, de akár megnevezése pályázati típusonként eltérő lehet.

 

2008.01.20

Piackutatás, marketing

A piackutatás során megtörténik a piac szervezett és módszeres vizsgálata, amellyel a piacról, a szereplőiről, a jelenségeiről tudunk információt gyűjteni. A piackutatás a vállalati marketing eredményes felhasználásához szükséges információk, felkutatása, rendszerezése, szelektálása, értékelése.